Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2014, április 18 - péntek.

2014.04.21. 23:41 rxtr

A boltban vagyunk Gizi cseveg Alízzal, majd bejön Nóra és egy arckrém nevét adja oda Gizinek, aki nagyon örül neki, ettől majd szép lesz. Alíz lelép, Nóra és Gizi a pasikról kezdenek el sutyorogni. Alíz azonban hallgatózik az ajtóban. Nóra bérelt egy hotelszobát valami pasival, ennyit tud meg, de nem tudjuk meg kivel.

aliz_baratok_kozt_1.jpgAlíz kiváncsi. A paprika kilója 750 forint. Szép kézírás, odafigyeltek rá!

Balázs a lakásból kidobja az előző esti csajt akivel Linda rájuk nyitott. Miklósba botlik bele ahogy kiviharzik a lány sértődötten, pár poén majd "Nagy királynak érzed magad fiam, mi? Pénz, csajok." Miklós szerint az a baj, nem ismeri Balázs a Barthát, mellette csak egy kis csicska lehet. Balázs szerint ez nem igaz, Miklós biztos benne, hogy ebből a sztriptízklub vezetésből jó nagy pofáraesés lesz és Zsolt ki fogja csinálni Balázst. Gizi örül Lindának, aki hazajött a zárdából. Magától jött el. Linda gondterhelt. Nem marad itthon, hűti le anyja jókedvét, az időre bízza a választást, elmegy Peruba árva gyerekeket tanítani. Pff, az igen, döbben meg Gizi is. Vili aggódik, ha tényleg patkány van a Rózsában, akkor az ő közös képviselőségének annyi, betojcsizott egy kicsit az öreg. Alíz és Zsófi pletykálnak, Nóráról meg a hotelszobáról. Szerintük Gizi tudja, hogy ki Nóra szeretője. Én még mindig nem tudom. Vili a patkányokról akar beszélni Miklóssal. "Milyen patkányokról Vilikém, a Barthán kívül is vannak patkányok?" Hehe. Miklós megnyugtatja, hogy nem Vili hibája, egyértelműen a Zsolt felelőssége mert kajamaradékos a Rózsa. Kitalálják, hogy kihívják a hatóságot és ha szerencséjük van be is záratják az egész kócerájt. Linda ismét az apácáknál, fene se tudja miért ment vissza ha most jött el. A nővér épp takarítja a szobáját. Lindánál nagy bociszemek, savanyú fej pont mint hatezernyolcszáz rész óta. Tanácstalan. A nővér biztatja, hogy jól fog dönteni, és ide bármikor visszajöhet.

linda_apaca_sexy_baratok_kozt_3.jpgLindának én valami teljesen más típusú szerepet osztottam volna...   

Zsolt vitatkozik Vilivel, Miklóssal meg Lacival a gangon. Vilinek kellene gyakrabban a szemetet kivinnie! De nemis, mert a Rózsában van a patkány. Fantasztikus vita, tök izgi. Zsolt ideges az egésztől, leszarja, lelép. Laci szerint márpedig Vili a hibás. Alíz és Zsófi megy Gizihez nyalni a boltba. De jól áll a rúzs! És egyébként miújság, mivan veled? Jaj, nekünk nyugodtan elmondhatod! A Linda kilépett a zárdából. Pont leszarva. Alíz azért érdeklődik fiú van e a dologban, de Gizi erről nem mesélhet. Na és Nóra szeretőjéről mesélhetsz? - tér idegesen tárgyra a Zsófi. AZONNAL MONDD MEG! Gizinek már világos mit akarnak tőle, kiröhögi őket, ő aztán nem mond semmit.

aliz_zsofi_sexy_baratok_kozt_2.jpgZsófi és Alíz kombinál, forognak a fogaskerekek.

Zsófi idegesen elviharzik, majd már egy vágás után a kanapén nasizva Alízzal okosan kitalálják, hogy majd azt mondják Nórának, hogy Gizitől mindent tudnak és ezért az majd bevall mindent. Micsoda hatalmas rafinéria. Reklám. 

Tizenhat perc múlva ismét a bolt, Vili jön, Lacinak mondja, hogy megnézett mindent, sehol sincs patkány. Laci szerint a patkány éjszakai állat akkor kellene nézelődnie Vilinek. Márpedig vagy Zsolt, vagy a Laci hurkamaradványai vonzzák a dögöket állítja az öreg. Enikő is ott van, de hiába kérdik, nem emlékszik hol látta az állatot. Persze mert kamu volt, tudjuk mi jól, hűséges nézők! Linda Hannával cseveg, elmeséli, hogy egy csajt látott Balázsnál. Az lesz a legjobb, ha nem találkoznak többet. Nagy a zűrzavar a fejében. Elmegy, hogy alaposan átgondolhassa, Peruba. Jaj, csak menjen már könyörgöm. Vagy álljon be a sztriptízbárba Balázshoz, az érdekesebb csavar lenne. Gizi Zsoltnak meséli Linda tervét Peruról és a világmegváltásról, Zsolt nem hiszi el, micsoda hülyeség. Enikő kiönti a lelkét Ádámnak a patkány miatt, hogy nem is látott semmi ilyet, az egészet kitalálta mert kivolt a szakítástól Krisztiánnal és most Laciék emiatt vitatkoznak. Ádám megígéri, hogy segít. Juli és Attila reggeliznek. Attila megkéri Julit szervezze meg a debreceni utat. Hova, minek? Nem tudom most, elnézést. De Nórával kell odamennie. Juli rákérdez, hogy egy szobát, vagy két szobát béreljen? Perszehogy kettőt – vágja rá Attila. Juli azért nem bírja ki, na, szeretőd e Nóra? Attila nevetségesnek találja a feltételezést.

attila_juli_szereto_baratok_kozt_5.jpgAttila tagadja, hogy ő lenne a szeretője Nórának

Zsófi jön Nórához, "Gizi elárult mindent, tudom ki a szeretőd". Nóra eljátsza, hogy meglepődik és mérges Gizire. Aztán Gizi lép elő a háttérből és jót nevetnek. Zsófi így jól felsült, ez se jött be. Ádám Lacinak mutat ketrecben egy fehér házi patkányt, aki elszökött a szomszéd fiútól, de legalább meglett. Ő a rejtélyes patkány! Szóval minden rendben! Ádám így megmenti Enikőt, meg az egész házat és a nézőket ettől az ostoba vitától. Végre, köszönjük.

adam_patkany_vili_eniko_baratok_kozt_3.jpgÁdám véget vet a patkány kérdésnek

Balázs tvzik egyedül, idegesen kapcsolgat. Sms jön Hannától, hogy hallotta Linda elmegy és nagyon sajnálja. Balázs felpattan, elmegy otthonról, ő még nem is tudta, jaj de izgi. Nóra béna, bezárta a kulcsát a kocsiba. Enikő hálálkodik Ádámnak, hogy kisegítette. Közben a ház férfilakóinak a fele Nóra kocsiját próbálja kinyitni, aki nagyon élvezi a figyelmet. Lindához jön Balázs. Azt hittem, amit irántam érzel elég ahhoz, hogy jó útra térj, meg akartalak menteni - mondja Linda, de nem sikerült. Hát nem, magadat se tudod. Ezért Peruba megyek! Közben lassan a fél háztömb, a sorozat összes férfiszereplője Nóra kocsiján próbál segíteni.

kocsikulcs_nora_baratok_kozt_6.jpgMinden pasi Nóra körül forog

Megjelenik Ádám is, felteszi a kérdést amit eddig mindenki feltett, pótkulcs nincs? Persze mindenki kiröhögi a nagy észlényt, hogy ja ez eszükbe se jutott tényleg. Nóra is nevet, jó a hangulat.

nora_nevet_baratok_kozt15.jpg

Ebbe az idilli jelentbe ront be Zsófi. Egyből levágja a szitut, hogy itt minden pasi Nóra körül sertepertél amitől ő persze totál bekattan. Nagyhangon kezdi: Mi folyik itt? Mi a gond? Óóó, benn maradt a kulcs? Odaáll a kocsiajtó elé, felkap egy követ: Majd én megoldom ezt a problémát!

zsofi_ablak_betores_baratok_kozt-2.jpgZsófi problémamegoldása: egy...

zsofi_ablak_betores_baratok_kozt-1.jpgkét...

zsofi_ablak_betores_baratok_kozt-222.jpghá...

zsofi_ablak_betores_baratok_kozt-3.jpgbang!

zsofi_ablak_betores_baratok_kozt-4_1.jpgProbléma megoldva!

Röhögök, Bartha is, Nóra csak annyit mond te nem vagy normális, Zsófi vállat von, ez van kisanyám. Remek jelenet volt :) Vili kiabál Lacival, hogy az egész patkány sztori kamu volt. Bözsi gurul oda békíteni, ne üvöltezzenek már az udvaron, nem méltó. Ádám és Alíz csevegnek a kocsitörős jelenetről. Ádám szerint nem volt vicces Zsófi mutatványa. Alíz szerint pedig de. Ádám névjegykártyái közt keresgél autóüveges után. Hirtelen Alíz észerevesz egy fecnit, amiről biztos, hogy Nórától van. Kikapja a fiú kezéből a papírt, Állj, te vagy Nóra szeretője! Éééén, ugyan dehogyis. Nagyon rosszul hazudsz Ádám! Vége.

adam_nora_szeretoje.jpg

megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: balázs zsófi linda laci nóra alíz Barátok Közt 2014.04.18

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr666067290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása