Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. február 1. - péntek

2013.02.02. 13:57 rxtr

Zsolttal és Oszkárral kezdünk, Zsolt egy ébresztőórát állít be. Persze bénázik ezért Oszinak mondja, hogy olvassa el a használati utasítást. Oszi szerencsétlenkedik. Linda jön és menti ki a kínos helyzetből, felolvassa a szöveget. Zsolt aztán lepattan, Oszi hálálkodik Lindának, hogy megmentette a lebukástól. Nem tud olvasni? Érdekes.

Nóra és Juli az udvaron, Juli egy nagy zsákkal András cuccaival, azokat viszi a tesco parkoló ruhagyűjtőjébe, szerintem. Na nem, ráteszi a kukára az egészet, remek. Nem kér Nóra segítségéből. Bözsike döbben meg, hogy mennyire rengeteg tök van Laci boltja előtt. Még Alíz rontotta el a rendelést, Laci sajnálja, hogy kirúgta már az okos Alízt, mert most megtenné még egyszer.

BK001.jpg                              Lacinak sok töke van!

Boltba jön Linda aki kérdezi Gizitől, hogyan segített neki kiskorában a tanulásban. Nem tudjuk meg, Linda sem, így innen nem jön Oszikának segítség. Peti és Hanna az udvaron, Hanna nem érti, hogy miért ne lehetne Peti és Linda barát a szakítás után. Na persze. Linda közben Zsófi segítségét kéri, Zsófi néz. Bözsi cipekedik, Alíz nem segít neki kipakolni mert még nem száradt meg a körömlakkja. Egy kommentelő írta, hogy Alíznak mindig tele van a haja csattal, mégis szanaszét áll állandóan. Hát tényleg, most is, elég borzalmas. Bözsi egy csomó akciós tökött hozott, de Vili bácsiról hallani se akar. Laci csenget be Julihoz, hozott Máténak csokit. Nagyon kedves tőle. Juli pakolászik, végül elfogadja Laci segítségét. Bözsiéknél közben persze főznek, mi más, Szabiék a tököt vágják. Lesz sütőtökleves. A mai részt a Magyar Sütőtök Zrt. támogatta. Szabiék elmennek mákért. Hát erről lemaradtam az mihez kell, de kell. Így Bözsi kettesben marad Alízzal, akinek nagy életbölcsességeket mond, ne legyen szomorú, hogy élvezze az élet apró örömeit, a sütőtöklevest és hasonlók. Alíz nagyon élvezi. Zsófi és Linda csevegnek Oszi olvasási problémáiról. Abban maradnak szakember kell neki. Nem hiába jártak mindketten egyetemre! Laci leviszi a zsákokat, Mátéka András öltönyében vigasztalja anyukát. Olívia és Szabi a parkban sétálnak, elhaladnak egy csöves mellett, szomorkodnak ezen a jelenségen. A csöves magában beszél, vicces.. Olívia mindenkit sajnál, Alízt is. Szabi szerelmet vall "Elég durván beléd zúgtam". Ez igen, Shakespeare szonettjei se mondják szebben. Háttérben a csövi. Csók és reklám.

12 és fél perc múlva Laci és Juli az udvaron, Juli hálálkodik, Gizi odaszalad, hogy a kolbászsütő rossz. Lacit nem érdekli, elzavarja Gizit. Juli bankba megy, Laci vigyáz addig Mátéra. Oszi sört tölt a Rózsában, Ádám tanítgatja. Baromi jól tölt Oszi, egy sör kitöltő őstehetség! Zsolt bejön, Oszi mutatja neki milyen ügyes. Úristen annyira böszme ez a gyerek, hogy nem igaz. Persze ezt senki se mondja, csak én gondolom.

BK003.jpg                    Oszi rettenetesen ügyes a sör kitöltésben!!!!!

Zsolt felfortyan, hogy nehogy már egy gyerek csapolja a sört a Rózsában, jól leteremti Ádámot. Aztán beszél Oszival, hogy neki majd főnök kell, nem csapos. Peti és Linda összefut a lépcsőházban, marakodnak és vitatkoznak. Nagyszerű. Alíz száját megégeti a sült tök. Visszaérnek Szabiék. Szabi azt mondja ha már ennyi kaja van vinne valahova ebédet. Vili bának ugye? - kérdi Alíz, Bözsi néni felcsattan, hogy ne idegesítsék már ezzel, de Szabi megnyugtatja, hogy nem Vilinek vinne kaját. Szegény Vili éhes marad. Gizi a boltban cseveg Máté kölyökkel. Juli és Laci kapcsolatáról faggatja, ugye Laci bácsi sokat jár hozzátok és kedves anyuval? Kis gonosz Gizi. Mátéka persze csak megerősíti a gyanút Giziben, hogy Laci lehet Juli titkos szeretője. Te jó ég! Ennek a Mátékának vámpírfogai vannak! Berosálok!

BK002.jpg                              Mátéka és a tejfogak

Na kimentem fokhagymáért és fakeresztért, folytatom. Azért remélem nem lesz a jó kis BK-ból valami Twilight borzalom mert abba belebolondulnék. Valószínűleg Mátékával csak a tejfogak űznek gúnyt, egyébként aranyos gyerek. Böszme Oszi jön haza és boldogan újságolja Lindának és Zsófinak, hogy ő töltötte ki a sört a Rózsában. Majd hamar lelohad a kis jókedve mert nem örül, hogy Linda elmondta Zsófinak, hogy gondjai vannak az olvasással. De megígérik, hogy titokban tartják Zsolt előtt. Szakemberhez fognak fordulni, Oszit nem érdekli csak menne játszani a kompjúteren. Ismét a parkban vagyunk, Szabi és Bözsi ad sütőtöklevest a hajléktalan csávónak. Bözsi örül, hogy Szabi ilyen jószívű. Szabi elmeséli, hogy bevallotta Olíviának, hogy nagyon szereti. Bözsi aggódik, hogy nem túl korai ez? Mi? - kérdem én, megmondani a csajnak, hogy szereti miután együtt laknak már mióta? Mindegy. Szabi boldog. Gizi a boltban Nórának előadja, hogy szerinte a házból lehet valaki Juli szeretője. Nóra nem érti kire gondol. Gizi elmondja, hogy Lacira. Nóra persze ostobának tartja Gizit és fel is van háborodva pusztán a feltételezéstől is. Szegény, ha tudná mennyire igaza van. Akkor is, szerintem Laci Juli szeretője! - mondja hangosabban Gizi mire Laci előviharzik vörös fejjel a bolt hátuljából. Mindent hallott. Hogy én?? Ismételd el, hogy szerinted én a Juli szeretője vagyok?? Gizi ijedt szemmel néz. Vége. Jó éjszakát gyerekek, egyetek sok fokhagymát!

BK004.jpg
Megtekinthető az rtlmoston.

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.02.01

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr355058346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása