Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. október 11. - péntek

2013.10.13. 21:54 rxtr

Hanna nagyon szomorú. Cseresznyefát ültetnek Balázs emlékére. Zsófi sír. Laci és Gizi a konyhában, Balázs megemlékezésére készülnek. Linda rántottát eszik. Boldogan meséli, hogy Chang bevallotta, hogy szereti és ő most nagyon boldog. Szabi kérdezi fel Alízt otthon, hogy mi ez a trükközés a piával a Rózsában. Szabi szerint nagyon veszélyes amit Alíz csinál. De akkor ki fizeti ki a százezres nagyi büntetést a feketkonyha miatt? Na ennyiben maradnak. Gyűjtsünk nekik? Miklós gyászol Balázs fotója előtt. Zsófi vadító feketében vigasztalgatja. Szemét a sors Miklóssal, Tóni, András, minden. Borzalmasan fáj Miklósnak. Erősnek kell maradnia pedig, javasolja Zsófi.

10112013-pentek-11.jpgMiklós vigasztalásra szorul

Nóra Tóni fényképét simogatja. Timike kérdezősködik. Biztos, hogy nem fogják megtalálni Balázst? - kérdezi Timike. De ez szemétség, nem igazság miért nem másnak hal meg a bátyja! Timike durván bekattan, majd beolvas az anyjának is, bezzeg a Tóni halála se fáj már neked! Két részeg a Rózsában, akiknek Alíz sutyiban adta a piát, jól be vannak nyomva. Zsoltnak nem tetszenek, nagyon röhögnek részegen. Chang laptopon bambul valamit, majd rányit Ádám. Pornót néz a drága mint kiderül :) Onnan akarja megtudni, hogy kell szexelni :) Chang szerint fárasztónak tűnik ez a szex dolog. Pffff. Ádám röhög, ne parázzon, menni fog az Lindával. Chang izgul :)

10112013-pentek-22.jpgChang lebukik amint pornót néz


Alíz örömmel mondja Szabinak, hogy egy csomó pénz elcsalt a piával. Szabika kiszámoltatja vele mégis mennyit. Kiderül, hogy 1500 forintot. Hehe. Chang a parkban Lindával... Hát őőő. tudod, mi lenne ha... ma este, nem lesz otthon senki... ha akarod... Tudod!? - Akarom! mondja Linda örömmel, smaci. Na, kiváncsiak leszünk erre! :D Reklám.

Tizennégy perc műlva Alíz átrobog vodkáért a kisboltba. Gizi azt hiszi alkoholista, hogy megint kell pia, ő aztán csak tudja!:) Alíz ideges lesz, dehogy alkoholista, csak adja m'r oda a piát. Gizi adja. Nagy sürgés forgás Juliéknál, öltöznek, mennének Petivel, Attilával, Bandikával Balázs megmelékezésére. Peti szomorú, még minidg magát hibáztatja. Közben a Rózsában durvul a hangulat, nagyon részegek már. Egyik fiatalabb vendég beszól, hogy ez nem kocsma ne itt hőbörögjenek. Majdnem verekedés tör ki, de egy kis rombolásra most nem futott a büdzséből. Alíz mindesetre rájött, hogy gáz van, a józan vendégek lelépnek.

10112013-pentek-3.jpgMajdnem kitör a bunyó, de nem

Temetés, zongoraszó. Pletyklálás van, Nóra és Zsófi arról, hogy Balázs anyja milyen csinos. Zsófi szerint túlságosan is. Klaudia gúnyos megjegyzéseket tesz róluk Julival. Chang és Linda majdnem egymásnak esnek egy napfényes síron, de Ádám szétszedi őket, hogy na azért ne már itt és most. Zsolt érkezik a Rózsába, levágja a szitut, hogy részegek a kocsmában, keresne náluk a piát, de nincs náluk semmi. Alíz egyre jobban parázik. Peti szerint hülyeség, hogy Ádám fényképezget a temetésen, Ádám szerint Klaudia kérte. Szerintem is hülyeség. Juli tart kis beszédet. Zsolt dühöng az irodában, Alíznak ki kellett volna dobnia őket. Biztos benne, hogy piáltak és nem limonádét ittak. Alíz témát vált, inkább a Zsófit felejtse el, látta, hogy nézett rájuk az udvaron. Juli tovább beszél a temetésen. Nehéz, bla bla, el kell, hogy engedjük, de örökre velünk marad. Hanna jön egy József Attila verssel, ezzel búcsúzna. Szép háttérzene:

10112013-pentek-4.jpgHanna szaval

Szeretlek, mint anyját a gyermek,
mint mélyöket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
Szeretlek mint élni szeretnek
halandók, amíg meg nem halnak.

Minden mosolyod, mozdulatod, szavad
örzöm mint hulló tárgyakat a föld.
Elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.

A pillanatok zörögve elvonulnak,
de te némán ülsz fülemben.
Ized, miként a barlangban a csend,
számban kihülve leng
s a vizes poháros kezed,
rajta a finom erezet,
föl-földereng.

Ez szép volt! Chang és Linda elhatározzák nem ma szexelnek. Jó döntés. Peti átöleli Hannát. Egy tujafa mögül mindezt látja a postás kinézetű Balázs. Él! :) Vége.

10112013-pentek-5.jpg

megtekinthető a rtlmoston

 

1 komment

Címkék: 2013.10.11

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr185567097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vitty 2013.10.14. 09:15:08

Láttalak Balikám!!! :)
süti beállítások módosítása