Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. március 22. - péntek

2013.03.24. 15:37 rxtr

A buszmegállóban egy kutya meg egy fiatalember. Még nem tudom ki ez, mert nem láttam a csütörtöki részt, ha egyáltalán abban szerepelt. Elmennek sétálni. Klaudia telefonálgat az irodában, Attila kolbászol mellette.

Attila ideges, hogy eltűnt Timike meg Nóra. Attilának gyanús az elutazós történet. Klaudia felhívja Nórát, de a telefon Miklósnál csörög ki aki nem veszi fel. Öt fiatal kajál a Rózsában. Peti és Linda vitatkoznak a filmről. Linda felpattan, hogy mennie kell korizni a képzeletbeli barátjával. Luca játszik a parkban, találkozik az előbb látott fickóval meg a kutyájával. Érdekes a feje ennek a kutyának, Luca azért lelkesen dobálja a lasztit neki.

24BK1.jpg           Luca idegenekkel áll szóba a parkban. Ejnye.

Klaudia kölcsönkéri Laci telefonját, hátha ha onnan hívja akkor felveszi Nóra. Laci nem adja oda a telefonját, ki akar ebből maradni. Alíz jön oda okoskodni. Tamara csodálkozik, hogy Hanna és Balázs együtt lakik, nagyon tetszenek neki a fotók a villáról. Peti mondja, hogy ő nem jár egyetemre, Hanna megvédi, hogy milyen kreatív srác. Zsolt vitatkozik Zsófival valami hülyeségen. Böszme Oszi is jelen van, Lindától akarja elkérni a laptopot miközben belenéz mit csinál. Linda elmondja, hogy a képzeletbeli pasijának gyárt profilt a Konnektoron. Ehh.

24BK2.jpg    Linda lebukik amint a képzeletbeli barátjának gyárt adatlapot.

Miklós kiabál Balázzsal, Balázs szintén. Balázsnak elege van a semmittevésből. Nóra telefonál végre a pincéből. Meg vannak rémülve. Igor veszi át a telefont lenyom egy sallert Timikének. Mennyit akarsz Igor? Ötven millát. 24 órán belül. No, Miki ledöbben, ennyit nem ad kölcsön a Provident. Reklám.

17 perc múlva Vilmos találkozik a fiatalemberrel meg a kutyájával. Kiderül, hogy a srác katona volt Afganisztában. Mikinek alig több mint egy milliója van a bankban meg egy kis lekötés. Szegény. Nem tud összeszedni ötven milliót 24 óra alatt. Tanácstalanok Balázzsal. Luca és Böszme Oszi a katona sráccal a ház előtt. Célbadobnak. Luca eldob egy labdát majd akkora csörömpölés mintha egy atombomba robbant volna. Peti észrveszi a rózsában, hogy Linda kapcsolatban van a Konnektoron. Bár a pasinak alig van barátja, az egyik ráadásul Böszme Oszi. Lindát hívja az anyja Gizi, Linda előadja mindenki előtt mintha a pasijával beszélne. Alíz takarít az udvaron Luca rombolása után, a kiscsaj bedobta a Rózsa üvegajtaját ügyesen.

24BK3.jpg              Luca anyjától örökölte az ügyességét. :)

A srác magára vállalja a felelősséget. Alíz nem örül majd ügyesen elvágja az ujját. A srác beköti. Romantikus. A gonoszok Timikével és Nórával uncsiznak a pincében. Nóra dudolászik. Aludni próbálnak hátrakötött kézzel ülve. Igor jön vissza. Igor Andráson viccelődik, hogy az milyen viccesen zuhant le. Nórának talán majd leesik miért is vannak itt. Luca csacsog továbbra is a kutyás fickónak. Körbevezeti a házban, Zsolték előtt megállnak. Épp jön Linda is haza. Közben bent Zsolt ellenőrzi Zsófi híváslistáját, Zsófi nem örül neki. Linda bekiséri a kutyás srácot. Kiderül, hogy ő Bartha Krisztián. Az öcsém? Kérdezi Zsolt. Biztos. Üdvözöljük a sorozat hatszázhetvenkettedik előkerült/meglelt/feltámadt gyerekét/rokonát/ismerősét! Vége. Hát ez elég uncsi volt, elnézést kérünk!

24BK4.jpg

megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr245165808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása