Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. március 20. - szerda

2013.03.21. 00:40 rxtr

Mikós rohan Igor kocsija után, de nem tud mit tenni a gonosz telegázzal elhajt. A furgon hátuljában Nóra és Timike megrémülve, elrabolva.

77BK1.jpg    Miklós döbbenten néz a kocsi után

Gizi a kanapén sír, valami remek sorozatot néz mint mindig. Laci meglepő érdeklődést mutat Marina, Jose Louis és Cristamona története után. Lacinak bejön Marina mert nagyok a dudái. Laci végül távozik. Miklós ismét a képernyőn, háttérben a téli utca, előkapja a telefonját és Nóra mobilját hívja. Igor veszi fel. Mikós beszél: Nem tudom mit akarnak... De ha most elengedik a lányomat máris végeztünk. De ha nem, megkeresem magukat. Megtalálom magukat. És megölöm magukat. Hah, perszehogynem, ezt Liam Neeson mondja az Elrabolva című filmben a lánya elrablóinak telefonon. Miklós ennél sokkal nagyobb puhapöcs, kétségbe esetten követeli vissza Nórát és Timikét. Igor annyit mond az sok pénzbe fog kerülni. Lindához jön Hanna, Petiről beszélnek meg az új szőke csajról. Linda kicsit féltékenynek tűnik. Hanna az esti buliba hívja, ahová valószínűleg az új csaj, Tamara is megy. Gizi a boltban puffog Bözsi néninek arról, hogy manapság nincsenek romantikus szerelmek mint a szappanoperákban. Bizony. Gizi nem elégedett az életével, Marina életét irigyli. Bözsi vigasztalja, hogy a szerelemhez az együtt eltöltött idő, a figyelem és kedvesség kell. Kiderül, hogy se Vili se Laci nem nyomul a nőkre. Laci az udvaron Miklóssal. Miklós nem mondja el mi történt, azt mondja épp vásárolgat Nóra és Timike. Miklós elrohan. Laci mondja Gizinek, hogy délután senki ne zavarja mert kupameccs lesz a tévében és azt akarja bambulni. Gizi felajánlja, hogy nézi Lacival a meccset. A Rózsában az új szőke Tamara, Balázs, Peti és Hanna tömi a búráját. Hanna hülye ausztrál történettel ugratja a fiúkat akik beveszik a sztorit. Nagy nevetés, én is könnyezek a röhögéstől.

77BK2.jpgTamara az új lány. Mivel nem a házban lakik, ezért nem adok neki sok időt

Linda jön a boltba muterjához Gizihez csokit venni. Gizi érdeklődik mit tud a lánya a fociról, mi az a les? Lindának persze gőze sincs. Linda nem is érti miért érdekli a foci Gizit. Szóval kerül Peti, hogy Linda kicsit féltékeny az új lányra. Gizi azt tanácsolja vagy pasizzon be Linda is, vagy szerezze vissza Petit. Miklós dühöng a telefonba, de csak üzenetrögzítő veszi fel. Valami magán nyomozót akart hívni. Balázs megjön, Miklós elmondja neki az igazat. Balázs a kis zseni a gép elé pattan, és tizenkettő másodperc alatt a cellainformációk alapján megmondja hol van Nóra telefonja. Hihető. Balázst holnaptól a CSI New Yorkban is láthatjuk mint hacker és computer zseni. Reklám.

Huszonkét perc múlva Gizi Ádámot faggatja a fociról, de Ádám is jobb a csajozásban meg a jópofizásban mint a sportolásban. Ádám el, Hanna is jön, Gizi őt is letámadja. hogy magyarázza el mi az a les. Meglepő módon Hanna elmagyarázza három gyümölccsel korrektül. Balázs jön le, mondja Hannának, hogy vészhelyzet van esti mozi lemondva, elmegy. Igor és gonosz társa beviszi Timikét és Nórát csuklyával a fejükön egy elhagyott épületbe. Laci bosszankodik a kanapén a meccset nézve, Gizi meg mondja a hülyeségeit. Nóráékról leveszik a csuklyát. Igorék magukra hagyják őket, Timike gyónást tart, hogy hazudott Nórának arról hova megy. Visszajönnek Igorék, Nóra megtudja, hogy sok-sok pénzt kérnek majd Miklóstól, Timike szemtelenkedik, Igor letorkolja.

77BK3.jpgTimike és Nóra összekötözve. Timike dühös.

Peti rexezik Hannával és Tamarával. Majd beáll a lány mögé lökni. .. Persze ekkor jön be Linda, aki menne mégis este velük moziba. Azonban hozna magával még valakit. Peti betojik, utána szalad, hogy jár e valakivel. Linda persze visszavág, hogy neki is van valakije. Peti szerint nincs, Tamarát csak most ismerte meg. Sebaj, Linda jobbra el, Peti kikiséri Tamarát a buszmegállóba. Laci dühöng a meccs előtt, de góóóól, felugrik és átöleli Gizit majd visszaül. Gizi örül. Tamara és Peti a buszmegállóban beszélnek arról, hogy ki volt ez a Linda. Peti elmagyarázza, hogy az ex-csaj, majd elhívja Tamarát moziba kettesben is. Miklós és Balázs ér vissza csalódottan az irodába, a mobilt persze Igorék eldobták, így nem találták meg Nóráékat. A rendőrséget nem akarja hívni Miklós. Laci közben bealudt a kanapén. Gizi leül mellé majd szájrapuszit ad neki és elszalad. Laci felébred és furcsán néz. Vége.

77BK4.jpg

Megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.03.20

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr515101758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása