Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. április 19. - péntek

2013.04.21. 10:34 rxtr

Attila mulatja az időt egy kupiban, ahogy minden rendes hollywoodi filmben teszik a nyomozók. Azonban hiába pakolja a húszezreseket egy szőke csaj tenyerébe az nem hajlandó semmit sem mondani Igorról. Attila végül odaadja a Rolexét mint a barátság zálogát a szőkének, csak arra kéri hívja fel ha mégis eszébe jut valami.

19BK1.jpgAttila a menő órájával próbál infót szerezni Igorról

Miklós ront be Klaudiához, Attilát keresi. Klaudia megszédül Miklós pia szagától, Miklóst ez nem érdekli csak Attilát akarja. Klaudia nem tudja hol van Attila és természetesen nem is segít megkeresni. Linda Csenget, bocsánat ül a kávézóban Changgel, akit buliba hív Klaudiához. A buliban majd csomagolnak valami gagyiságot és még pizzát is esznek majd! Minden vágyam ilyen buliba menni. Ádám és Alíz kérdezi fel Zsoltot a Rózsában, hogy hol a túróban van a fizetés, miért nem jött már meg az átutalás. Zsolt azt mondja nem tehet róla, ő elutalta. Ádám kombinál, hogy Zsófi volt e vajon a betörő és mindez összefüggésben van e azzal, hogy nem kapták meg a fizut. Alíz természetesen valami butaságot válaszol, mindenesetre ezen törik a kis fejüket. Böszme Oszi és Zsófi beszélget az udvaron, hogy Andrea milyen boldog a rendőr sráccal, mint te apával. Zsófi nagy levegőt vesz, ja annyira boldogok. Gizi tart rúdtáncedzést, pucsítanak ezerrel egy tanítvánnyal. Laci jön meg a kocogásból remek hajával, bámulja egy kicsit a fenekeket és zagyvaságokat beszél. Ez egy ilyen rész. A tanítvány hölgyikének bejön Laci, Gizinek nem jön be, hogy bejön, Zsolt viszont nem jön be csak az ajtó ablakán keresztül bámulja a nőket furcsán.

19BK2.jpgLacinak jó napja van

Balázs a faterját ekézi, hogy miért hagyta el ennyire magát, mocsok és büdös a lakásban, irodába se jár be dolgozni. Miklóst mindez hidegen hagyja. Balázs viszi az egész bizniszt, kiakad a faterjára majd távozik.

19BK3.jpgMiklóst nem érdekli hogy kupi van a lakásban. Nálam mondjuk ez a rend.

Klaudia és Juli kajál, Juli boldog és bevallja, hogy megint Attilával kavar. Klaudia nem boldog. Juli azt mondja Nóra úgyis elköltözik. Bözsi néni főz, hehe nem, hanem a boltban pakolászik, behívja a Szabó ikreket az udvarról. Leteremti őket, hogy elloptak három csokit. Azok persze tagadnak, sőt még le is borítanak egy polcot majd elszaladnak. Mekkora gyíkok! A megérkező Laci is kiakad.

19BK4.jpgNem csokis a fogunk, tehát nem mi loptunk. Büdös csibészek!

Nórához jön egy ingatlanos, mert ugye költözne és eladná a lakást. A baj csak az a kis ravasz Timike is otthon van, és erősen fikázza a lakást, hogy mekkora gagyi, meg tűz volt a padláson és hasonlók. Nóra bezavarja a szobába. Az ingatlanos érti, hogy Timike csak nem akar elköltözni azért mond ilyeneket. Attila és Miklós a ház előtt. Miklós nem akarja, hogy zargassa és faggassa Timikét a tesó. Mert ugye valami olyasmi van, hogy Timike mesélt egy macskáról Attilának, amin keresztül el lehet jutni Igorhoz, de én ezt nem tudom követni igazából hogyan és miért, sorry. Reklám.


Tizenöt perc múlva Balázs telefonál könyöknél foltozott zakóban, ilyet utoljára a Dallasban láttunk. Hanna nagyon izgatott, hogy jönnek hamarosan a haverok pizzázni meg csomagolni. Balázs bevallja, hogy nagyon szereti a lányt. Zsolt jön a boltba Gizihez, beszélni akar vele a rúdtáncoktatásról. Gizinek jól megy a biznisz és szerinte mindez segít a nőknek feldobni a házasságukat. Zsolt furcsállja, hogy van erre igény. Kupit fog nyitni szerintem a Rózsa helyén, úgyis rosszul megy a bolt. Peti magyarázza a többi fiatalnak, hogy mit melyik zacsiba kell pakolni, ilyen hajzselé meg hasonló kínai ócskaságok. Itt van Chang meg Linda is. Chang ötlete alapján sorrendbe adogassák a cuccokat, a fater gyárában ezt látta. Hiába, a kínai jómunkásemberek tudják. Chang beletúr a hajába a zselével, mindenki nevet, Chang nagyon jófej!

19BK5.jpgChang bezselézi a haját, mindenki nevet, annyira vicces!

Chang elmegy a fürdőbe megnézni magát. Linda félrehívja Petit és arra kéri ne mondja el Changnek, hogy ők már voltak együtt.

19BK8.jpgHát én biztos nem hinném el Lindának, hogy ártatlan

A Szabó kölykök a Rózsában neteznek, troll videókból gyűjtik az ötleteket a hülye dolgaikhoz, már csak azt nem tudják ki lesz a szegény áldozat. Alíz az udvaron faggatja Zsófit, hogy minden oké e? Alízt idegesíti a betörő meg az, hogy nem kaptak fizut. Zsófi szerint semmi para. Nagy öröm a Klaudia villában, sikerült mindent becsomagolni, zene felkapcs, pörög a buli ezerrel és pizza is van! Juhé! Tamara telefonja csörög, de ős is hajzselézi a haját ezért Balázs veszi fel és viccesen női hangot imitál, majd leteszi. Tamara anyuka telefonált egyébként, Hanna és Tamara összenéz drámaian. Gizi áradozik Laciról Bözsinek aki épp levelet ír a Szabó ikrek anyjának, hogy a büdös kölkök lopnak. Gizi se látta hetek óta az anyjukat. Gizi erősebb hangú levelet javasol, legközelebb hátrakötjük a kis nyomorultak sarkát ha még egyszer beteszik ide a lábukat. Nekem lennének durvább ötleteim is. Juli és Attila szerelmet vallanak egymásnak a kanapén. Senki nem tud senki nélkül élni. Azért valahogy csak sikerült eddig is, de mindegy. Juli kiakad, amikor kiderül, hogy Attila még nyomoz Miklós után. Attila megtalálta Laurik (Laurik az Igor, azt hiszem) szeretőjét. Juli dühös, és nem ért egyet az egésszel. Attila szerint Miklósnak börtönben a helye. Juli felkiált: Válassz, vagy én, vagy a bosszú! A romantikának annyi.

19BK6.jpgAttilának választania kell. Vagy Juli, vagy a bosszú!

Balázs nyit rá Tamarára és Hannára, meghallotta mit sutyorognak, hogy Balázsnak joga van megtudni valamit. Tamara végül bevallja az évezred titkát: jó, elmondom Balázs, te meg én féltestvérek vagyunk. Vége.

megtekinthető az rtlmoston

1hirdetes.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.04.19

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr995237128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása