Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. február 7. - csütörtök

2013.02.08. 07:10 rxtr

Nóra és Juli teázgatnak Klaudiánál mint két jó barát. Attila elköltözött, mondja Nóra szomorúan (nocsak, a tegnapi részt épp kihagytam). Attila azzal indokolja ezt a lépést, hogy megvédje a családját, hiszen a gyilkos lehet még őt üldözi - meséli Nóra. Juli láthatóan meglepődik. Gizi és Laci zöldséget pakol. Gizit elengedi előbb a munkából Laci jó szívvel, Gizi rohan szappanoperát nézni. Ádám és Kinga az udvaron, úgy tűnik Ádám elmegy majd utazni a faterjával. Kinga marasztalja, de megérti. Ádám elmondja, hogy kifolyt a víz a konyhában, de neki most el kell rohanni valahova. Otthagyta úgy a lánynak. Micsoda pasi! Kinga nem örül.

Miklós ül be a maffia mellé a kocsiba. Elő kell keríteni Sándort, a gyilkost. A vezér végül abba belemegy, hogy talán el tudja érni, hogy Sándor felhívja Miklóst. Kinga csenget Vilibához, de az nincs otthon. Eközben pont az udvaron dobja ki a sittet a már párszor látott fürdőszoba-felújító srác. Gáspár! várjon egy pillanatot! Szól oda Kinga. Tamás vagyok! Szól vissza a srác :) Lol. - Ahaha mikor visszanéztem, rájöttem, hogy nem is azt mondja Tamás vagyok, hanem azt, hogy Parancsoljon! De olyan jót nevettem, bennehagyom :) Végül persze a szőkeség rábeszéli az egyébként nagyon elfoglalt srácot, hogy felmenjen és megnézze a dugulást. Vagyis szivárgást. Na de haladjunk. Oszi Zsófi és Linda jön vissza a doktortól. Vigasztalják és lelket öntenek a kölökbe, hogy ő diszlexiás bár, de tudnak neki segíteni. Elmondjuk apunak is jó? Oszi nem örül és nem is boldog. Alíz csönget be Kingához valami felsőt hozott. A szerelő srác bütyköli a lefolyót, majd el kell mennie szerszámért. Alíznak nagyon bejön láthatóan. Osziék hazaérnek, Oszi beszélgetést kezd apjával, Zsoltnak furcsa a kölyök. Végül Oszi megkéri Zsoltot menjen át a másik szobába, addig majd ő csinál vacsorát. Zsolt átmegy a másik szobába, rácsukják az ajtót. Budapesti látkép. Ugyanez a jelnet folytatódik, a csajok csinálják a vacsorát persze. Linda laptopján híres diszlexiás embereket mutat Oszinak. Ádám közben hazaér, Kinga, Alíz és Gizi chipset esznek és bámulják a vízvezeték szerelő skacot aki atlétában szerel. Komikus jelenet. 

2222csutBK.jpg               Moziznak a lányok... Ádám megzavarja őket

Na de most jön az igazi jelenet! Juli ront be Attilához az irodába felháborodva. Hogy tehetted! Hogy lehettél ennyire önző és felelőtlen! -kezdi Juli hangosan. Miről beszélsz? -  vág közbe Attila. Zsupa meg a zűrös pénzügyei! Mindenkit veszélybe sodortál a gyerekeket, Nórát és Andrást! Attila értetlen, várjál mit mondott el Nóra? Az a rohadt pénzed! Hogy te voltál a célpont! Hogy miattad ölték meg Andrást!  Nóra az ajtó előtt hallgatózik, mindent hall...Ez nem igaz vág közbe Attila de nem kap szót. Juli tovább kiabál! Ezért akartad odaadni az utazást, hogy majd kárpótolsz, hogy ezzel majd kifizetsz, igen? És közben megjátszod itt a mártírt a szegény árváknak miközben miattad lettek azok! Attila ellenkezik, Zsupának semmi köze ehhez, és az sem biztos én voltam a célpont. Julit nem érdekli a hülye duma. Akkor sem kell az út, semmi nem kell ilyen áron! Attila kétségbe esik Ne csináld, hogyan mondjam meg ezt Nórának? Nem fogja érteni miért mondtad vissza az utat! Juli közbeüvölt: Úgy mondod el ahogy akarod!!! Eddig is megoltottad nagy rutinod van benne!!!

22csutBK.jpg              Juli teljesen kész van Attilától, leüvölti a fejét.

Kiviharzik, kinyitja az ajtót, ott áll előtte Nóra döbbenten! Oscar díjat Julinak ezért a veszekedős jelenetért! Nézzétek vissza a neten addig REKLÁM!!! Végre megtudta Nóra, gondoljuk a szünet alatt, végre lebuktak!!!

22222csutBK.jpg             A lebukás pillanata... gondoljuk naívan

Visszatérünk 12 perc múlva. Nóra nyugodt hangon kérdezi, megmagyaráznátok, hogy mi volt ez az egész? Ki az a Zsuppán, mi köze van a gyilkossághoz? És Juli te mindvégig tudtál erről? Juli kivágja magát, nézd Nóri, szerintem ehhez nekem semmi közöm, nekem most el kell mennem. Elmegy. Szóval? kérdezi már kettesben Nóra Attilát. Hihetetlen, nem hiszem el, de nem esik le neki a lényeg, hanem Zsuppán témánál és a veszélyes pénzügyeknél leragadnak!! Attila kidumálja magát, már nincsenek kétes ügyei! Nem hiszem el! Ennyi, jelenet vége! Visszamegyünk a vízvezetékhez, a srác végzett, elmegy végre, Kinga kifizeti, Gizi bámulja, Alíz az ajtóig kíséri, randit kér tőle a Rózsában. A srác nagyjából beleegyezik. Ismét Nóra és Attila. Ha nem a Zsuppán, akkor ki akarhat téged megölni? Nem tudja, mondja Attila éppen ezért akar elköltözni és kideríteni a dolgot. Nóra szerint ez a rendőrség dolga lenne. Attila azt mondja majd elmondja nekik ha jutott valamire. Attila bocsánatot kér a helyzet miatt, többet nem fog előfordulni ígérem. És az én ígéreteimnek nyugodtan hihetsz! Ehh.

2222222csutBK.jpg                    Attila kidumálja magát...

Osziék vacsoráznak. A diszlexiáról kezdenek mesélni. Zsolt szerint idiótaság, hogy a a nagy sztárok is diszlexiások lehettek, csak marketing fogás az egész. Tulajdonképpen azt mondja, szerinte a diszlexiások hülyék. Hát, Oszi nem örül ennek, szegény. Alíz randizik  a Rózsában, közben srác a felszolgáló Kinga fenekét nézi. Vissza Osziék vacsorájához. Zsolt kérdezi mi a baj, a vacsi remek volt, de a hangulat halott. Mi a baj Oszi, csak nem te is olyan diszlexiás vagy, és közben grimaszol hozzá mint egy gyagyás viccesnek gondolva. Oszi felpattan, igen az vagyok! És utállak téged, meg utállak tieteket is mondja a csajoknak mert tudom, hogy semmi sincs rendben és hülye vagyok. Oszi kirohan a lakásajtón. A csajok persze Zsoltra támadnak, hogy mekkora bunkó volt. Zsolt meg van döbbenve.

222222222csuBK.jpg            Oszi kiakad gúnyolódó apjára. Zsófi facepalm.

Lacihoz jön a boltba Miklós. Szóba kerül a még mindig ott lévő mexikóma béka! Jól van! Miklós szerint furcsa, hogy ennek a halnak lába van :) Laci szerint nagyon intelligens, a halál és az újjászületés istenétől származik a mexikóiak szerint. Ez András! Reinkarnálódott! Nézd meg barna, pont mint az András öltönye!- mondja Novák. Miklós persze megdöbben mekkora baromságot mondott, honnan szedted ezt a sok hülyeséget, a netről?? A Rózsában vége a randinak, a srác hamar távozik, Alíz kicsit csalódott emiatt, de odavan a pasiért. Nóra csönget be Julihoz. Nagyon sajnálom, ami az előbb történt, mondja Juli. Hát én meg nem! Így legalább megtudtam egy csomó dolgot amit idáig Attila elhallgatott előlem.- mondja Nóra. Igazán, mit? - rémül meg láthatóan Juli. Ezt az egész gyalázatos ügyet a Zsupánról. Juli arcáról óriási kő esik le. Fogadd el az utazást, ezért jöttem, nem a piszkos pénzből van. - békülne Nóra. Juli akkor se fogadja el az utat. Nóra magyarázkodik tovább, az András nem emiatt a pénz miatt halt meg. És te mindent elhiszel az Attilának? - kérdezi Juli. Most már nincsenek titkaink egymás előtt. Hát persze, de az biztos, hogy lebukás továbbra sincs! Miklós jön ki Lacitól, agyalágyult ökörnek nevezi a Lacit mert András emléket bemocskolja egy hülye gyíkkal! Oszi szomorkodik az udvar közepén a padon. Jó messzire szaladt! Timike veszi észre. Oszi elmegy világgá azt mondja. A vízvezeték szerelő srác visszajön egyedül Kingához a bisztróba, bevallja neki, hogy a Kinga érdekli, nem Alíz. Lenne kedve velem vacsorázni valamikor? Kinga elpirul. Mármint hogy nekem? Üh, hát, Alíz a barátnőm és különben is van valakim. - mentegetőzik Kinga. Az nem érdekel, nincs gyűrű az ujján ha jól látom! Kinga néz, vége, randi lesz ebből, 100% VÉGE. Jó rész volt!

222csutBK.jpg             Kingát randira hívja a szerelő...

Megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.02.07

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr475068760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása