Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. február 14. - csütörtök

2013.02.15. 19:05 rxtr

Fiam te ittál? Kezdi Miklós. Nem érti Balázs miből gondolja, hogy Attila a Juli szeretője. Miklós nem hisz a fiának, hát persze, hogy nem, gondoljuk mi, a beavatottak. Pedig elcsíptem őket, ahogy Attila ölelgette a Julit. Miklós kineveti, de elutazik pár napra, addig viszont a Balázs urat nevezné ki helyettesének. Ügyesen elterelte fiát a kényes témáról.

Olívia jön be az irodába. Beadja a lemondását, vissza akar menni rendőrnek. Miklós elfogadja a lemondást. Bözsi néni és Luca az udvaron lelkesek, hogy ma este lesz a No Memory koncert. Vilmos üti bele az orrát, kicsit gúnyolódik a mai zenészeken. Bözsi megvédi a zenészeket, hiszen például James még hegedülni is tud. Vili csak csóválja a fejét. Bözsi bemegy Gizihez aki Laci lakásában sürög forog. Kissé ügyetlen a konyhában, Bözsike tanítja. A férfit a hasán keresztül lehet megfogni, mondja Bözsi. Gizi biztos magában.

3BK1.jpg                  Gizi nem egy nagy konyhatündér

Timike otthon szemtelenkedik anyjával, Nórával. Mérges, hogy nem mehet el a koncertre. Vili hallja az ajtó előtt a vitatkozást. Mostanában mindenki az ajtó előtt hallgatózik. Vili bemegy takarítani a lakásba, Nóra el, Timike duzzog Vilinek. Micsoda tisztaság lehet ott, ahol Vili bácsi takarít :) Klaudia és Attila az irodában, Attila mondja, hogy Balázs mindent tud, de lerendezi még ma. Zsolt szolgálja ki Nórát a Rózsában. Nóra nagy adag kaját rendel, az esküvőről mereng, azt se tudja milyen ruhája lesz. Zsolt tudja a megoldást depire: pia napközben. Tölt Nórának egy pohár bort. Balázs bénázik apja székében a kompjúter előtt, Olívia távozik, Hanna jön meg. Miközben ezt írom az rtlmostról a Gyanú Árnyékában megy a tv-ben, igaz, hogy ezt a részt már láttam de ez a Gubacsi Réka néven futó csaj valami olyan baromi jó nő!

gubacsireka.jpg  Réka, ő a Gyanú árnyékában szerepelt, de látnánk őt szívesen máshol is :)

Na, vissza, Hanna és Balázs beszélt közben, nem tudom mit, de ha most nem tekerem vissza akkor is valószínűleg érteni fogom a cselekmény bonyolult fonalát. Zsófi megy be Zsolthoz, Zsolt megkéri, hogy egy kicsit boldogítsa Nórát mert az olyan szomorkás. Balázs megy át Attilához, miután a kis csalfa áthívta az irodájába fontos dolog miatt. Ülj le!! Üvölt rá a fiúra. Beszélnünk kell arról a baromságról amit terjesztesz! Balázs bocsi szemekkel megijedve néz. Reklám.

3BK2.jpg           Balázsban összeszorul a gyomra

13 perc múlva visszatérünk. Szabi csönget be a csomagoló Olíviához. Könyörög, hogy maradjon. A lány nem marad. Én nem teljesen értem, hogy miért kell azért szakítani mert valaki nem a házban lakik, de hát mindegy. Szabi ideges, de nem tudja meggyőzni a lányt. Olívia lehet nem is szereti. Hát lehet. Van ilyen, Szabi csalódva távozik. Attila papol Balázsnak. Ostoba pletyka, összebeszéltél Gizivel! Balázs nem akart rosszat. Senkinek nem hiányzik Balázs kavarása, szegény Julinak így is milyen rossz! Kinek mondtad el? Senkinek, mondja Balázs. Miklós tudja? Még csak az kellene, hogy apám tudja kicsinálna mindenkit. Hazudik Balázs, Attilának gyanús a fiú de nem mond egyelőre semmit. Távozhat. Távozik, a rapportnak vége. Zsófi érkezik meg Nórához. Menjenek szórakozni. Zsófi csak most tudja meg, hogy Attila az irodában lakik. Nem is baj, mert estére meglepetést szervez Zsófi a lakásba. Vili bácsi bőrdzsekiben feszít az udvaron. Napszemcsi, rágó, belőtt séró. Menőbb mint Nagy Feró! Megy Lucával és Bözsivel, elviszi őket a taxival. Timike adta neki a jegyet. Szóval akkor vihetem önöket? Vilmos, maga egy gavallér, mondja Bözsi, és igaza van!

3BK3.jpg          Vili bácsi nagyon laza

Nórához csengetnek. Zsófi az, egy nagy adag ruhát cipel., Nóra próbálgathatja őket. Zsófi azért furcsállja, hogy Attilának ennyi dolga van, hogy az irodában kell aludnia. Laci jön haza, Gizi várja vacsorával. csak egy kicsit égett oda a csirkecomb. A borsólevesből meg lett főzelék majd puding, mondja Gizi. Laci meg azt, hogy jaj, vissza kell mennie a boltba :) Hát szóval nem jött be nagyon a kaja. Nórán fehér esküvői ruha. Huh, szexi. Timikét hívja Vili bácsi a mobilon, a koncertről közvetít neki, Nóra nem örül, de végül is engedi. Nóra kicsit meggyötört, majd másik ruhát próbál. Balázs fekszik az ágyon, vissza emlékezik jelenetekre, ami arra utal, hogy Miklós tudhatott már Attila és Juli viszonyáról. Na ja, okos fiú. Huh, Nóra még szexibb ruhában. Nóra szerint túlságosan is sexi ezért nem tetszik. Zsófi szerint nem a ruha nem tetszik, hanem Zsófi maga, mert lefeküdt a Miklóssal. Pff, kicsit hirtelen a váltás, az előbb még jópofiztak most meg egyből marják egymást. Nők. Szóval Zsófi szerint Nóra nevetséges, hogy még mindig Miklósra gondol. de ez a jelenet volt egy csomó előzetesben, kihagyjuk a részletesebb leírást.

3BK4.jpg           Két nevetgélő nő egy pillanat alatt halálosan összeveszhet

Attilához jön Klaudia. Attila meséli, hogy szerinte  Miklós tudja a Juli történetet. Mi van ha ő fizette a bérgyilkost? Klaudia néz. Akkor miatta halt meg András? VÉGE. Réka a Gyanú árnyékában közben megszülte babáját, a pasijáról kiderült, hogy férfi call boy és persze szakítottak. De így happy end.

Az epizód megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.02.14

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr505082482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása