Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2014, január 24 - péntek.

2014.01.26. 19:06 rxtr

Nóra, Klaudia, Zsófi és Miklós nagyjelenetével kezdünk az eltűnt nyakláncról. Ügyvéd úr távozik, Klaudia is elégedetten. Nóra osztja Zsófit, hogy ezzel nem csak Miklóst de az ő gyerekeit is kifosztotta. Zsófi kettesben akar maradni Miklóssal, de ő inkább elzavarja fiatal feleségét.

baratok_kozt_miklos_zsofi_nora1.jpgNóra rikácsol, Miklós kivan

Hanna és Peti a kórházi ágyon fekszenek, Bandika Mátéka közben filmezik mellettük laptopról. Vandáról beszélgetnek, Mátéka belegagyog, hogy akkor most Vanda gonosz e vagy nem. Nem olyan egyszerű ez, állapodnak meg nagy bölcsen. Mátéka szépen memorizálta a szövegét és el is mondja. Chang és Ádám dumálnak Chang győri állásáról. Kis kínaink oda távozik a szuperhiper biciklijét gyártani. Ádám győzködi, hogy ne menjen, mert az apáca Linda meg minden. Chang azonban le akar lépni. Attila és Juli simizi egymást az irodájukban, Klaudia nyit rájuk nagy boldogan. Klaudia kéri, hogy Juli szervezzen taggyűlést holnapra. Elmondja, hogy ő lett a Berényi Kft. többségi tulajdonosa. Juliék persze kérdezgetik, hogy ezt így mégis hogy? Zsófi megkapta Miklós részét, amit Klaudia azonnal meg is vett tőle. Úgyhogy mostantól ő kívánja vezetni a kft-t. Közben a villában Vanda vezetésével szupergiccses antik cuccok árverésére készülnek, darabja több havi Szabi fizu, adózatlanul, borravalóval. Klaudia Zsoltba rohan az udvaron, kaját rendel a Rózsából a nagyszerű taggyűlésre. Zsolt így megtudja, hogy Miklós mindent Zsófira iratott, ami jó, amire viszont ráncolja a homlokát, hogy az egész azonnal Klaudiához került. Bár mint kiderül jópénzért, szóval minden ok.

baratok_kozt_klaudia_zsolt2.jpgZsolt először nem örül, aztán csak a pénzre gondol

Linda Csenget Csenghez, hehe, de Ádám nyitja ki az ajtót. Ádám dumálgat, elmondja, hogy Cheng igazából még mindig Lindát szereti, és nem túl jó ötlet, hogy Linda Győrben majd meg akarja látogatni, hiszen csak fájdalmat okozna neki. Zsolt jön, Linda el, nem is köszön neki, keresztényi megbocsátás és szeretet. Zsófi otthon, Miklós hazajön. Hát te mi a túrót keresel még itt? Itt lakom! Érdekes, hogy akkor kezdtél vakarózni, amikor Zsolt is. Jó, igazad van! De te is szemét voltál, levideóztál meg minden, meg akartalak büntetni, de aztán minden megváltozott, az együttélés, megszerettelek Miklós! Az csak néz. Mindjárt kezdődik az aukció, Hanna valami családi kedvenc dedikált könyvet ad Vandának, aki sutyiban kitép belőle egy oldalt. Klaudia dicséri mindkét csajt, akik pofákat vágnak egymásra, biztos ennek van valami jelentősége. Linda és Cheng a parkban, drámaian izgalmas. Az Ádám mindent elmondott, hogy miattam költözöl Győrbe. De emiatt ne aggódj, miattad lettem jobb ember, bla bla, csodálatos ember vagy. Nagyszerű, de Cheng ezt a hajára kenheti, bár most szépen meg van mosva. Linda imádkozik majd érte, hogy találjon valaki neki valót! Na de jó lesz. Reklám.

Tizenhat perc múlva teltház a villában, Klaudia sürög-förög, a budai elit elegáns cuccban puccoskodik. Még egy tv is kijön felvételre, Klaudia felhívja a figyelmet a csontvelő donorság fontosságára. Vanda is bepuncsol rendesen, minden a nagyinak köszönhető! Taps. Zsófi Miklóssal: szeretlek! Miklós persze sorolja a sérelmeit, hogy baromi jó, ezért paliztál be. Most legalább kvittek vagyunk, mondja Zsófi. Miklóst ez nem teszi boldoggá. Zsófi elmondja, hogy sok pénzt kapott Klaudiától és azzal a pénzzel új életet kezdhetnének. Miklós csak csóválja a fejét. Az lenne a legjobb Zsófikám ha pakolnál és elköltöznél, minél előbb.

baratok_kozt_miklos_zsofi3.jpgMiklósnak hiába könyörög Zsófi. Talán le kellett volna venni azt a köntöst vagy mit.

Chang Csücsül a buszmegállóban, egy rövid hajú csajszi tolja arra a cangát, Chang segít a láncot visszatenni. Közben jól elcsevegnek, kiderül, hogy a csaj is győri és ugyanazt a fantasztikus együttest szereti. A hétvégén majd isznak egyet! De jó, ez csakis Linda imádsága miatt lehet!

baratok_kozt_changesbiciklis_csaj.jpgA szerelem szárba szökken, avagy Cheng Csini Csajt Csábít.

Folyik az árverés, röpködnek a tízezrek, százezrek. Vanda kérdezi Lindát, hogy alakul a pénz. Remekül. Kicsit fújnak egymásra. Bajod van velem, Linda? Nincs, nem ítélkezem mások felett. Az úgyis Isten dolga, vág vissza remekül Vanda. A Vanda által megrongált könyvet valaki 95.000 forintért üti le. Lesz még ebből botrány, biztos, aludni sem fogunk tudni addig. Nóra és Zsófi a gangon, most örülsz mi, szabad a pálya! - kezdi Zsófi. Neked aztán van bőr a képeden, azok után, hogy tönkretetted Mikit, mit akarsz még? kérdi Nóra. Én szeretem őt, mondja Zsófi. De te majd megvigasztalod mi, Nóra? Ezért jöttél most is - mondja Zsófi. Nóra szerint az lenne a legjobb, ha Zsófi eltakarodna, úgyse látja senki se szívesen. Zsófi puffogva el. Aukció jelenet ismét, borítékban a húszezresek, plusz az átutalás, dől a lé Peti kezelésére. Juli nem örül nagyon Klaudia kft-s kavarásának, Vanda azonban már kettesben dícséri, hogy ügyes volt a nagyi mert lecsapott a lehetőségre. Nagyi megy pihenni, Vanda egy ezüst ékszerdobozzal szemez. Zsófi és Zsolt találkoznak az udvaron. Zsolt elégedett. Zsófi azonban röhög, minek örülsz, hogy beleszerettem Miklósba? Zsolt nem érti. Igen, bele! Zsolt bekattan, elkezdi cibálni, arra jön Miklós, szétszedi őket.

baratok_kozt_miklos_zsolt-zsofi6.jpgZsolt bekattan, hogy Zsófi nem szereti, Miklós megmenti, de nem hatja meg Zsófi dumája.

Zsolt inkább távozik, mindegy, én úgysem tudok már mit kezdeni ezzel a ribanccal. Miklós és Zsófi kettesben marad, de a felszarvazott férj nem hatódik meg ettől a jelenettől, őt már nem érdekli Zsófi, aki erre leül a lépcsőre és sír. Klaudia nyit rá Vandára a nappaliban, aki az ékszerdobozzal babrál valamit. Hát te mit csinálsz itt? Majd kiderül. Vége.

baratok_kozt_vanda_kavar5.jpgmegketinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2014.01.24.

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr695783755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása