Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. január 23. - szerda

2013.01.24. 18:57 rxtr

Nórával és Miklóssal kezdünk, smaciznak lelkesen. Balázs a Rózsában találkozik Attilával, aki elmondja, hogy Nóra még Mikinél van, ápolja a lelkét. Na ja! Attila majd beugrik érte hozzá hazafele. Miki ezt nem szabad! - mondja Nóra és vetkőznek tovább.

BKszerda1.png                              Hmmmmmmmmmmmmmmmm

Olívia és Szabi hurkázik a Novák boltban, Alíz puffog közben Bözsinek, hogy ezek mit enyelegnek itt. Hiányzik neki a Géza. Bözsi szerint pasizni kell menni. Gabi Lacinak magyaráz és sajnálja, hogy mástól kellett megtudnia, hogy bepasizott. Laci durcás. Kinga söpröget otthon, Gizi közben óriás dekoltázzsal falatozik. Attila indul azonnal, Timike hányt valahol. Vanda nagyon szereti Julit. Bözsihez egy szőke herceg jön a boltba, Bözsi megkéri, hogy segítsen felvinni a szatyrait. Gabi és Laci jelenet ismét, Laci duzzog továbbra is, hogy Gabi bepasizott. Gabi szeretné ha attól még jó barátok maradnának. Na de ami most jön az annyira szürreális, hogy részletesebben le kell írnom!

Szóval, Bözsi nyanya hazaér a boltból a szőke herceggel, akit persze egyből bemutat Alíznak mint egy kedves fiatalember a boltból. Ő Roland. Bözsinek persze eszébe jut, hogy vissza kell menni a Novákba valamiért, így magára maradnak a fiatalok. Épp kész a vacsora, hát akkor egyenek. Rolandnak először megszólal a telefonja, anyuka az. Szia anyuci, igen mami, persze mami, vacsorázok mami egy barátomnál, gombapörköltet mami, fúúú borzalmas mami a tiednél nincs jobb mami, puszi mami, puszi mami, puszi szia mami. Hát persze Alíz csak néz, hogy ez mi volt. Na de már csörög is megint Roland telefonja! Szevasz havertesó! Nem lesz jó tesó, most csajszival vagyok! Aha, szőke, jó bőr! Kicsit soványka de megvan mindene! Jaja haver, csá csumi csá! Mindezt Alíz füle és orra előtt. Reális.

BKszerda2.jpg                     Roland, anyakomplexusos

Alíz persze felpattan és mondja Rolandnak, hogy lehet tiplizni. Roland nem érti mi a baj a és magyarázkodik, hogy csak a haverok, meg akkor milyen legyen mit szeretne, Alíz csak azt szeretné ha elhúzna a rákba. A gombát azért megehetem? - kérdi a srác. Én nem vagyok nő, de én a fejére öntöttem volna az egészet. Nóra öltözködik, Miklós marasztalja, Miki, iszonyú hibát követtünk el, soha nem fogom megbocsátani magamnak! Hűha és akkor mi van?? Kérdem én. Reklám.

14 perc múlva ismét Nóra és Miki. Nóra szerint nem volt magánál felzaklatta András temetése, nem volt beszámítható. Miki szerint ők összetartoznak, Nóra szerint Attilához tartozik. Ő a tökéletes férfi. Miklós ezen kiakad. Oké, nem tökéletes, de nekem pont jó! Tisztességesebb és megbízhatóbb nálad, százszor jobb ember mint te! Na tessék. Gabi és Kinga a konyhában. Laciról beszélnek. Laci nagyon önfejű. Lelkizés. A fő baj az, hogy véletlenül a Gizitől tudta meg Laci. Jaj már váltsunk már. Nah, Nóra hazaér. Kis magyarázkodás, hogy miért maradt Mikinél. Attila egy angyal mert Timikéért is elment aki már jobban van. Te vagy az egyetlen biztos pont az életemben, mondja Nóra. Reggel van, Attila beszélni akar Julival, Klaudia nem örül neki, de csak kettesben maradnak végül. Laci puffog a boltban Gabi új pasijáról, Marciról. Gizinek nincsenek jó tapasztalatai a Marcikkal. Gizinek nagyon tetszik Laci kolbásza, hopp bocsánat, Laci kolbász-sütési technikája. Alízt közben hívja Roland, a lány idegesen mondja, hogy felejtse el, törölje ki a számát, paff leteszi. Attila azt mondja Julinak, hogy tegnap átment a megemlékezésre, de Klaudia nem engedte be. Attila lélekben Julival van és sajnálja, hogy egyedül kell bűnhődnie. Juli mondja, hogy Klaudihához költöznek amíg a fürdőszobát felújítják, amit még András kezdett el. Nem tudja, hogy fogja bírni. Juli a sírás szélén. Muszáj összeszednem magam a gyerekeim miatt, csak így nagyon nehéz, hogy mindenki gyűlöl! Attila átölelné, de Juli nem hagyja. Alíz és Kinga pletykálnak, Alíz panaszkodik, hogy nincs párja, a tegnapi pasi is eszelős volt. Az. Illetve azt mondja a Gizi belezúgott a Novákba. Juli hazaér, Klaudia ott csinálja a semmit.

BKszerda3.png                             Juli kiborul

Úgy tudtam! - mondja Klaudia. Mit? Hogy kiborít! Nem ő volt. Szerencse, hogy felújítják a fürdőszobátokat, legalább elcipelhetlek a közeléből. - mondja Klaudia. Anyu hidd el, hogy végeztem vele. És ő is végzett veled? Minél távolabb vagy tőle annál jobb. Nem ő borított ki! - csattan fel végleg Juli. Hanem ki? Ez az egész! Ez az egész rohadt életem, érted, annyira nehéz, és nem tudom hogyan fogok vele megbirkózni, hogyan fogom cipelni. Én nem vagyok olyan erős mint te én sokkal gyengébb vagyok és nem tudom mit fogok csinálni és itt van ez a rohadt csempe is! Látod? Az András nem is ilyet akart én erőszakoskodtam vele, tudod, és engedte és az utolsó emlékem az Andrásról az, hogy ezen a rohadt csempén veszekszünk! Mi az úristent csináltam?? Paff, hozzávágja a földhöz a csempét, eltörik. Megdöbbenés. Ne haragudj! Klaudia nyugodt marad, hoz még egy csempét. Mi ez? Tessék, törd el ha akarod, törd el az összeset. Juli eltöri azt is. Ez az egész jelenet volt a BK történetének talán legtutibb alakítása, Mérai Katalin nagyot játszott. De halál komolyan, zseniális volt. Timike mozira pénzt lejmol Miklóstól a Rózsában. Miklós csalódott, hogy nem Nóra küldte hozzá a lányt valami titkos szexi üzenettel. Timike kap egy tízezrest. A nagy magyar valóság. Roland jön be a boltba, Alíz úgy tesz mint akik soha nem találkoztak volna. Roland nem érti, tegnap együtt vacsoráztunk! Jaaa, biztos az Alízra gondol! Miért te ki vagy? kérdi bambán a fiú. Anna, Alíz ikertestvére. Pffff. Vége.

Megtekinthető az rtlmoston.

 

Szólj hozzá!

Címkék: Barátok Közt 2013.01.23

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr855041569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása