Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. február 22. - péntek

2013.02.24. 14:50 rxtr

Szóval a csütörtöki rész ott maradt abba, hogy Attila nem bírta tovább a titkolózást, elment Nórához aki Klaudiánál készült az esküvőre. Ülnek a nappaliban a kanapén, elmondja, hogy Julival megcsalta. Pont a Julival? esik kétségbe Nóra. Attila meg tudja magyarázni, Nóra azt mondja ne fárassza magát. Kimegy az ajtón.

VBK1.jpg         Szegény Nóra pedig szép pakolással készült az esküvőre...

Bözsike és Vili bácsi cseveg a boltban. Vili örül, hogy Nóráék meghívták az esküvőjére. Laci is bejön, dühös, nem érdekli mit vegyenek nászajándékba. "Majd viszek egy tálca májkonzervet" - mondja Laci. Eltűnt a mexikói axikóma békája mint Bözsi elmeséli Vilinek, azért mérges a Novák. Oszinak ad lelki vigaszt Zsófi és Zsolt, hogy bár nehéz de azért megy az a tanulás. Zsolt nagyon szereti Zsófit, ahogy Oszival bánik. Klaudia tér vissza diszkréten a nappaliba, csodálkozik, hogy egyedül látja Attilát. Klaudia megdöbben, hogy Attila elmondta Nórának a Julit. Nem bírtam tovább hazudni. Klaudia dühös, lekever egy pofont Attilának. Mindent tönkre teszel!Klaudia telefonál Julinak. Peti Mátéka és Juli társasoznak. Juli telefonja csörög. Mátéka ma a főnök, ezért nem veheti fel Juli. Vili puffog az udvaron, hogy 1600 forintot akartak tőle kérni a fodrásznál, ezért inkább nem vágatta le a haját. Pfff... Bözsi felajánlja, hogy majd ő levágja neki az esküvőre. Vili örül.

Osziék szóversenyt játszanak, szuperizgi. Zsolt telefonhívást kap, Oszi anyja hívja, aki azt szeretné ha Oszi hazaköltözne. Boltos jelenet ismét, Gizinek és Lacinak mennie kell, Bözsi mama túlórázhat, nem örül. Mi lesz így Vili bácsi hajával? Timike kóvályog elő Klaudiánál, de se a nagyi se a mami nincs. Unalmában kinyit egy doboz bonbont. Biztos valami töltött piás csoki lesz. Na, Julinál csöngetnek, Peti ajtót nyit, Nóra berobog felháborodva. "Te hazug ringyó", mondja Julinak. Peti nem érti, megvédené az anyját. Juli megkéri Petit és Mátékát, hogy tiplizzenek le a parkba. Mátéka hisztizik, nem akar menni, de Peti végül kiviszi. Reklám...

VBK2.jpg           Na, ezer rész után eljutottunk idáig is...

A reklám alatt megvacsoráztam, kiporszívóztam és kiolvastam egy könyvet. Zsófi és Oszi a konyhában, Oszinak nem tetszik a helyzet, hogy az anyja és apja között kell választania. Végül megmondják Zsoltnak, hogy Oszi most hazamegy mamihoz. Visszatérünk Julihoz és Nórához. Juli szerint csak kisiklás és félreértés volt. Hibáztak, mindketten, de az Attila Nórát szereti. Nóra nem hiszi. Mikor kezdődött és meddig tartott? kérdi Nóra. Juli terel. Végül kinyögi, hogy az első csók már az esküvő előtt volt. Mielőtt hozzámentél Andráshoz?? De annak már másfél éve! - döbben meg Nóra. Mátéka a kocsmába, vagyis a bisztróba jutott. Peti közben Lindának és Hannának meséli a nagy igazságot az anyjáról és Attiláról. Linda szerint mindenki kavar mindenkivel. Nagy bölcsesség. Vili bácsi Alízéknál várja Bözsit. Alíz dumál, sokat, mint mindig. Szerinte Bözsi és Vili nagyon összeillenének. Alíz rábeszéli Vili bácsit, hogy majd ő levágja a haját. Közben Oszi távozik egy csomó cuccal. 
Viszlát Böszme Oszi! Linda újságolja az apjának meg Zsófinak, hogy mit tudott meg Andrásról és Juliról, néz nagyokat mindenki.Szegény Nóra, szépen ki lehet most borulva, mondja Zsolt. Vili bácsi ül Alíz ollója alatt. Kétségei vannak, hogy az olló vagy Alíz túl jó lenne.  Nekem is. Nagyokat nevetgélnek, majd Alíz egy szép nagy kopasz foltot vág bele véletlenül Vili hajába hátul. Vili bácsinak egyelőre nem tűnik fel. Bözsi jókor ér haza, Alíz már az előszobában mondja, hogy jaj, belevágott Vili bácsinak a hajába most mi legyen.

VBK3.jpg                Alíz hajvágásban (is) totál béna

Szabi és Luca a Rózsában nézik Szabi romantikus videóját. Szabi nem boldog, mert Olívia úgyse látta. Zsófi ül le Gizi mellé ugyanitt, elpletykálja az Attila sztorit Gizinek. Zsolt a háttérben hirtelen nagyon mérges lesz, Zsófi azonnal berendeli az irodába, aki vonakodva mindjárt megy. Juli és Nóra ismét, semmi extra továbbra sem. Ahhoz képest, hogy mekkora jelenetek voltak pár résszel ezelőtt, ez halál uncsi. Na, csönget és dörömböl a nagyszerű Attila. Attila Juli elé áll, hogy ne bántsa őt Nóra. Szóval őt szereted, nem engem -mondja Nóra, és minden bizonnyal igaza van. Zsolt benn a Rózsa irodában, utánajön Zsófi gyanútlanul és kacéran. Zsolt erőszakosan letámadja. Mi volt ez? Nyomja a falhoz a lányt. Minek mondtad el Gizinek? Minek pletykálsz? Zsófinak fáj Zsolt szorítása. Minek kell Nórát megalázni? Úgy megalázod mint engem is amikor hemperegtél a Berényivel. Tanácstalanul nézem a képernyőt, hogy ez a jelenet most mi? Nem is értem. Mindenesetre VÉGE.

VBK4.jpg

Az epizód megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.02.23

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr775101709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása