Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. április 5. - péntek

2013.04.07. 16:35 rxtr

Balázs döbbenten kérdi Klaudiától, hogy tényleg azt szeretné e, hogy börtönbe juttassa a saját apját.  Miklós egy szörnyeteg! Csak így szerezheted vissza Hannát Balázska, ha megteszed amit tenni kell. - Klaudia bólogat és győzködi. Márpedig visszaszerzem egyedül a Hannát, anélkül, hogy elárulnám az apám. - mondja a srác keményen.

5BKv.jpgKlaudia zsarolgatja Balázst. Vagy az apád, vagy Hanna, please select!

Juli és Peti csinálja a semmit a lakásban. Juli még nem talált munkát, Klaudia ajánlatát nem akarja elfogadni. Ha más nem lesz majd segít Vili bácsinak takarítani. Hanna ücsörög a villában, Klaudia jön haza a már párszor látott nyomozó skaccal aki mindig házhoz jön mint egy porszívóügynök. Hannával akar beszélni. Hanna nem akar semmit se mondani arról, amit megtudott Balázstól. Klaudia mérges emiatt, így nem lesz bizonyíték Miklós ellen. A nyomozó skac sem boldog, kár volt ide jönnie. És az az 50 millió?! kiabál utána Klaudia. A rendőrt meglepi ez a dolog, nem tudott róla.

5BKv2.jpgKlaudia házhoz hozza a rendőröket. Hanna nem boldog.

Ádám és Alíz romantikáznak a konyhában. Pár részt nem láttam és összejöttek? Annyira meglep, mint hogy éjszaka sötét van ha lekapcsolom a lámpát. Juli jön Alízhoz, megvarrta Luca ruháját, Alíznak nagyon tetszik. Juli azon elmélkedik, hogy varrónőnek áll. Hanna dühöng otthon, Klaudia kutyaszemmel elnézést kér, hogy egy nyomozót hozott a fejére. Klaudia el, Hanna telefonál Balázsnak, aki örömmel veszi fel és egyből letámadja a csajt, hogy nem bírok nélküled élni! Hannát mindez nem érdekli, csak annyit közöl, hogy a nyomozó meg fogja keresni Miklóst és Nórát is. Balázs szomorú, hogy nem lesz békülés. Lindától köszön el Cseng, kicsengettek neki, Tamara érkezik. Linda nagylelkűen átpasszolja Petit Tamarának, őt már nem érdekli az expasija. Leosztják a pasikat. Balázs megy Miklóshoz, aki kigombolt inggel kóvályog elő a hálóból. Szuperszexi. Balázs figyelmezteti a fatert, hogy a rendőrség hamarosan beszélni fog Nórával az emberrablásról mert Klaudia kavarja a trutyit. Miklósnak még jobban fáj ettől a feje.

5BKv4.jpgMikósnak tele a töke már mindennel. De az ing nyitva.

Vámpírfogú Mátéka találkozik az udvaron Attilával. Mátéka rajzolt valamit apunak, a postán akarja feladni, hogy megkapja. De Mátéka, ezt így nem lehet. Juli jön utána dühösen, hogy elment a gyerek. Megható a gyerekrajz, hogy apuka után akarja küldeni. Sírunk. Attila azt mondja, találkozzanak a parkban később és ott elküldik Andrásnak Mátéka rajzát. Miklós csönget be Nórához, aki a fejére tolná az ajtót, de Miklós csak bekönyörgi magát. Miklós kéri, hogy ne mondjon semmit a zsaruknak amit Igortól hallott. Ezek szerint igaz?? Válaszolj, mert ezen múlik az életed, hogy megmentem e az irhádat! - mondja Nóra dühösen. Reklám.

Tizennyolc perc múlva Nóra ismét Miklóshoz. Te bérelted fel, azért hogy megverje Attilát? És ezért halt meg András? Igen. Fantasztikus, hogy az ügyvédnőnek 1253 rész után összeáll a kép! Pezsgőt! De Nóra, miattad csináltam az egészet mert nem bírtam nézni amit Attila csinál veled! - így Miklós. Szóval az én hibám mi, miattam van az egész? - kérdi Nóra. Na takarodj a lakásomból. Miklós takarodik. Balázs és Peti a Rózsában okoskodik Miklósról. Tamara érkezik, Balázs lelép. Peti mondja, hogy szakítottak a Hannával. Peti bosszús, hogy Tamara nem jött el a négyes randira, így nyomizhatott együtt Csenggel meg Lindával. Tamara szeretné ha barátok maradnának. Ezek szerint te nem akarsz járni velem, csak barátok legyünk? - kérdi bambán Peti. Bocsi - mosolyog laposan Tamara.

5BKv5.jpgBocsi, hihihi, maradjunk csak barcik.

Pech. Végre Bözsi mama, ma még nem is láttuk. Könyvet olvas. Dehogyis, csak viccelek, perszehogy a konyhában sütöget. Alíz Gézáról dumál neki. Közben megjön Juli, Alíz elújságolja, hogy mindenkinek nagyon tetszett Luca ruhája. Bözsi azt mondja, hogy kitesz a boltba egy hirdetést Juli varrónői ajánlatáról. Peti a boltban Lindának meséli szomorúan, hogy Tamara bedobta a friendzone-ba, ahonnan mint tudjuk nincs menekvés. Linda később Gizinek értetlenkedik, nem érti Tamara viselkedését. Timike nyaggatja muterját, hogy hajformázó szettet akar az újságból. Nóra nem veszi meg, elérzékenyülve régi fotókat nézeget egy albumból. Timike dühöng, hogy a papa persze megvenné. Nórának szétrobban a feje lánya dumájától, zseniális ötlete támad, jól van Timike, menj át akkor a papához. Tényleg, mikor? kérdi Timike. Most, szükségem van egy kis csendre! Peti hoz valamit Klaudiának a boltból, megtarthatja a visszajárót. Peti gúnyolódik a bárónén, szerinte nagyon gavallér Klaudia, persze Julival nem volt az. Peti szerint egyáltalán nem fair Klaudia ajánlata, hogy három hónapig támogatja őket. Hát nekem fizethetné valaki a rezsit ennyi ideig, köszi.

5BKv6.jpgPetinek nem tetszik Klaudia ajánlata. Nekem ez a haj nem tetszik!

Tamara jön az irodába Balázshoz. Segítséget kér egy zh-hoz. Balázs most nincs olyan állapotban. Tamara Hannáról kérdezgeti. Végül megállapodnak, hogy a Rózsában egy turmix mellett tanulják a statisztikát. Attila Juli és Mátéka a parkban. Kis megható csevegés Andrásról Mátéka cérna hangján, végül egy lufival felengedik az üzenetet Andráshoz.

5BKv7.jpgMátéka üzenete felszáll az égbe Andráshoz.

Nórához csönget be a nyomozó skac meg mégegy. Az emberrablásról, és annak kapcsolatáról András halálához akarják kérdezni. Jöjjenek be!  - mondja Nóra. Vége. Halleluja.

5BKv9.jpg

megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.04.05

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr155205717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása