Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. január 18. - péntek

2013.01.20. 15:24 rxtr

Peti és Linda a konyhában kotyvasztanak, mindenki kivan akadva mindenkire, hogy ki mikor és miért árulta el kinek mikor és miért, hogy a Juli kavart valakivel. Elképesztően unalmas. Aztán Peti megsértődik Linda dumáján. Linda óriási színésznő egyébként, Oscar díjra fogják jelölni öt éven belül.

Julit látjuk úgy összezuhanva mint a görög futó az első maratoni után, Nóra vigasztalja. Könnyek. Nóra szerint elég már az önmarcangolásból. Végre elkapcsolunk, Kinga és Ádám teázgatnak. Olívia fog beköltözni hozzájuk. Ez a lakás egy menekülttábor már 10 éve, minden erre szakadt ideköltözik.
BKpentek1.jpg                      Balázs és Hanna csinos laptop mögött veszekedik


Vili bácsi vásárolgat a Novák boltban Gizinél, közben Attila is megjön. Azt, hogy Miklós megtiltotta Julinak, hogy elmenjen Juli András temetésére most tudja meg Attila. Alíz és Bözsi mama a színen, szegény Alíz az előző részben leszarta egy madár, száraz út mellett lefröcskölte egy autó, kiszakadt a turi gatyája, rossz napja volt. Most legalább Olivia elhúz a hülye macskával együtt Kingához. Balázs és Hanna civakodik ugyanazon mint Juli és Peti. Hannának is cuki matricás laptopja van. Szintén a temetés a téma, kiderül, hogy Klaudia megemlékezést szervez a temetés idejére a villába merthogy ugye mint ötezer-hatszázszor el lett ma már mondva, Julinak megtiltotta Miklós, hogy a temetésen részt vegyen. Ha ezt még egyszer le kell írnom, megőrülök. Szerintem ez hihetetlenül morbid és nagyon nem életszerű, temetés és vele egy időben máshol megemlékezés. Áhhh. De most legalább lehet ezen rúgózni ki lesz a megemlékezésen, ki a temetésen. Szuperjó. Kinga és Ádám vitatkoznak melyik szobába költözzenek össze. Szabinak van egy ötlete, majd megtudjuk, nem most. Attila és Klaudia jelenet, Klaudia ki van Miklóstól azért mert megtiltotta Julinak.... jesszus nem írom le még egyszer. Attila kiabál, hogy ő elmondta a rendőröknek vele csalta meg az Andrást Juli, de nem látja értelmét miért kellene az egész háznak tudnia.
BKpentek2.jpg                           Attila ideges. Én is az lennék

Zsolt és Linda a jogi egyetemről okoskodnak. Én a Színház- és Filmművészeti Egyetemet javasolnám inkább, hátha. Megjön Hanna aki kaját rendelne majd a megemlékezésre a Rózsából, Zsolt nem érti, ezért Hanna elmondja, hogy Klaudia megemlékezést szervez, mert Miklós kitlitotta Julit.... ááá...Lindának legalább igaza van, hogy mennyire ízléstelen ez az egész, persze Hanna nem ért egyet. Megjön Miklós, akit felkérdez Zsolt, hogy milyen gáz dolog kitiltani a Julit a saját férje temetéséről. Jajistenem. Miklós valakitől hívást kap, nem boldog, azt mondja találják meg, a pénz nem számít. Gondolom a gyilkost. Attila és Klaudia. Attila: szerinted én boldog vagyok? Úgy nézek ki? Nóra azt hiszi feleségül veszem és boldogan élünk. Miközben a nő akit szeretek szenved! Hogyan tehetném most boldoggá Nórát, hogyan? Reklám.


16 perc múlva visszatérünk. Szabi már mondja is mit kell csinálnia az álompárnak, hogy eldöntsék melyik szobába költöznek, sörrel kell mászkálni a csöpp laksában mint valami akadálypályán. Aki nyer, annak a szobájába költöznek Kingáék. Szuperizgi verseny lesz, alig várom!! Most Balázs és Linda okoskodik a megemlékezés problémáról. Nagyon egyetértenek, hogy gáz az egész. Megjön Peti. Peti a megemlékezésre megy majd, Balázs a temetésre. Annyira szürreális baromság, hogy ilyenekről vitatkoznak Magyarország legnépszerűbb sorozatában, hogy igazából most abbahagynám az egészet. Mindegy. Kingáéknál folyik a nagy verseny, nevetések. Zsófi jön Julihoz, elnézést kér mer rárontott Julira. Én most ezt nem tudom mi volt, de annyira nem is érdekel. Juli azt mondja, hogy jól van felejtsék el. Ok. Juli semmit nem evett ma. Miklóst szemét gazemberezik egy kicsit mind a ketten. Juli depis, nem akar pofozkodni már senkivel. Peti kérdezi Lindát, hogy mégis mit mondott a Balázsnak? Peti igen ideges. Linda a sírás küszöbén, Peti el, hogy nem akar ő már vele csinálni semmit. Bözsi mama főz, mint mindig, nagyon izgalmas karakter! Alíz szenved, ő nem kell senkinek, nincsenek barátai, magányos. Bözsi szerint majd jönnek a hullámhegyek, Alíz rosszul lesz ettől a szövegtől, én is. Közben a győztes Ádám, az ő szobájába kell költözni. Ádám meggondolja magát, és mégis költözzenek inkább Kinga szobájába, mert a lány azt szeretné. Csodálatosan romantikus gesztus! Nóra gondolkodik az esküvőjükön, lehet, hogy mégis el kellene halasztani. Attila egyetért, hahhahahaha, hát persze. Juli és Zsófi csevegnek a megemlékezésről, amit majd Zsolt fizet. Csöngetnek, visszajön Vanda, Juli nyakába ugrik!!
BKpentek3vanda.jpg                Helló Vanda, welcome back! Várjuk a sok kavarást!

Juhééé, végre valami jó is történik a rengeteg új szereplő és végtelenségig húzott történetszálak után! Remélem marad is :) Linda és Hanna lelkiznek, hogy Peti jogosan sértődött e meg. Linda szerint neki van igaza. Hanna szerint Linda tapintatos mint egy hóhér. Ez jó duma:) Szerinte Lindának bocsánatot kell kérnie. Linda sms-t ír a fiúnak. Megint kis csevegés arról, ki hova menjen, illetve, hogy miért egy időbe szervezte Klaudia a megemlékezést. Jesszumpapi a megemlékezés szót ennyiszer soha sehol egy cikkben nem írták le, ebben biztos vagyok. Peti válaszol sms-ben, Linda sírás szerű valamit csinál, mert Peti nem akarja látni és szakított vele. VÉGE. végre.
BKpentek4.jpg                          Linda sír. Mi is...

Az epizód megtekinthető az rtlmost.hu weboldalon

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.01.18

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr875028712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása