Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. február 5. - kedd

2013.02.06. 11:02 rxtr

Hanna magyarázkodik Balázsnak a blogbejegyzéséről. Egy cikket írt a KFT egyik lepukkadt házáról. Balázs nagyon nem boldog, hogy ilyeneket irkál. Peti a háttérből okoskodik és védi Hannát. Balázs szerint Miklós nagyon mérges lesz. Hanna végül gúnyosan-csalódottan azt mondja leszedi akkor a cikket.

Luca a boltban Szabival. Előttük egy akváriumban valami béka szerű állat. Axióma béka, vagy hogy hívták a South-parkban a gyilkos békát?:) Na mindegy, ez nem az, de valami. Laci nem boldog, hogy ilyen rusnya állatok vannak a boltban. Nem viszi haza, mert ha hazaviszi megszereti aztán az meghal, vagy becsomagol és elmegy. Szomorú ez László!

1BKkedd.jpg                   Kutya-béka-ebihal-szörny. Cukimuki!

Nóra kezében az ikermakk. Timike udvarol neki kakaóval. Persze a koncertre akarna elmenni. Nóra nem engedi el, bár a szobafogságon enyhít. Egyébként Nóra levágatta a haját, jól néz ki. Bözsi, Luca és Szabi eszik, mint mindig. Laci ebihaláról beszélnek, tök izgi. Békaszörny. Alíz jön elő, a haja megint szanaszét áll. "Dolgoztam"-mondja. Szabi: "Úristen mit?? Kivigyük a gyereket?" Hahahahahahaha, vicces fiú ez a Szabi.:) Kiderül, hogy Alíz taxizik Géza taxijával. Hanna Balázst ugratja, hogy a házas történet helyett leírta a blogjára azt, hogy mennyit vitatkoznak mostanában Balázzsal. Balázs ideges lesz, de persze Hanna csak viccelt, nem tett ilyet. Hanna szeretné ha Balázs kibékülne Petivel. A kisfőnök végülis megígéri, hogy megpróbál kibékülni. Miklós és Nóra a gangon, rövid beszélgetés, Nórának valami baja van, de Miklósnak nem árulja el. Peti és Klaudia versenyt unatkoznak az irodában, Peti áll nyerésre. Bejön Balázs, Peti nem akar vele kimenni a folyosóra, merthogy nagyon elfoglalt. Balázs ettől függetlenül bocsánatot kér tőle. Peti elfogadja, kezet fognak. Linda és Hanna a Rózsában kávézik. Hanna meséli, hogy levette a cikket ne akadjon ki Balázs faterja. Hanna ugratja Lindát, hogy nocsak te követed Petit a "Konnektoron". Tudjátok, ez a BK facebookja. Persze Linda tagad, nála a tanulás Peti meg egy pöcs. Bözsike meséli Vilinek, hogy Alíz taxizik. Lemaradtam egy részről és ezek máris kibékültek? What a suprise! mondaná az angol. Vili bácsi csodálkozik, hogy van e Alíznak engedélye, mert anélkül a rendőrbácsik csúnyán megbüntethetik Alízt. Bözsikének ez új, hogy ilyen is kell. Olívia és Miklós az irodában. Olívia baromi precíz behajtós számlákat állít ki és persze megtalálja azt is a gépen amit Miklós nem talált. Lesz ő még itt kft kisfőnök úgy gondolom. Na, megjön Balázs, Miklós egyből kérdezi, hogy na fiam és a Petinek is elmesélted a ház történetét? Miklóst ugyanis felhívta egy újságíró aki látta a Hanna cikkét. Tudod fiam mi a te oltári mázlid? Az hogy a fiam vagy, mert ha nem az lennél már rég munkanélküli lennél. Balázst a sírás kerülgeti. Reklám.

1BKkedd2.jpg                 Miklós megint nagyon mérges nagyokos fiára, Balázsra.

13 és fél perc múlva visszatérünk. Alízhoz jön egy fuvar, egy idősebb úriember. Beülnek a taxiba. Linda és Hanna a pasikról beszélnek. Hanna szerint Peti tök cuki. Linda szerint meg komolytalan. Timike a boltban fogyókúrás joghurtot kér, nehogy a fenekére menjen a zsír. Pfff. Mert Sam-nek a dobos srácnak a vékony csajok jönnek be. Laci jön meg, meccset néz, csak leugrott sörért. Gizivel cseveg a fociról, de a nő nem ért hozzá, azt mondja kérdezze inkább a békát ki nyer. Laci így tesz, mivel a hal jobbra úszik ezért az olaszok nyernek. Gizi örül, hogy Laci foglalkozik a dél-Srí Lanka-i mexikóma békával. Haha, a South-parkban hívták így a gyilkos békát, kigugliztam. Hagyjuk most a BK-t, nézzétek meg ezt a részt!



No miután kimulattuk magunkat térjünk vissza a hőseinkhez. Szóval Lacinak ez a békaszörny ebihal megmutatta ki nyeri a focimeccset. Mint az a polip a foci VB-n anno. Juli pakolászik a lakásban, megjön Attila azzal a breaking nyúzzal, hogy Nóránál van az ikermakk. Attila szerint Juli ki akarta dobni. Juli persze nem akarta kidobni. Mindketten nagyon szomorúak, hogy a kis emlékük másnál van. Pont Nóránál aki a parkban a padon ül egyedül, kezében az ikermakk. Visszaemlékezik, hogy hogyan reagált Juli majd Attila erre a makkra mikor mutatta nekik. Gyanít valamit azt hiszem! Végre, közeledik a végkifejlet! Hatszázhuszonhét rész után egy ikermakk miatt Nóra gyanít valamit!

1BKkedd3.jpg                Nóra szomorú, kezdi sejteni, hogy valami nem okés

No, Peti jön Balázshoz, ha már haverok akkor lejmolna egy kis hajzselét. Csodálatos ez a barátság. Hanna jön, Balázs beszélni akar vele, Peti elhúz a hajzselével boldogan. Balázs nagyon mérges mert a faterja leteremtette Hanna cikke miatt. Alíz megérkezik a fuvarjával. De nem jó helyen vannak. Az utasa valami amnéziás, nem emlékszik, hogy milyen utcában lakik az unokája. Menjenek vissza a régi lakáshoz és induljanak újra- javasolva a csávó. Oda nem akar visszamenni Alíz, mert az rossz szerencsét hoz. Végül elindulnak a pasi általános iskolájához, hátha onnan majd bekattan a minden emlék. Én kattanok be ettől a jelenettől mert egyáltalán nem értettem ez mi volt. Mindegy, Gizi a boltban, Laci jön boldogan, hogy a kutyabéka egy géniusz, hiszen az olaszok két gólos hátrányból fordítottak és nyertek. Laci megtartja a békát és megköszöni Gizinek az ajándékot. Nóra hazaért, Attila és Juli a lakásban. Juli egy nagy csokrot ad neki, így köszöni meg az utazást. Nagyon örül, hogy ilyen jó barátai vannak. Nóra kicsit fancsali. Jaaaaaaj, és most jön a jelenet ami az előzetesben volt. Hanna sírdogál, Peti vigasztalja. Dumál dumál dumál majd csók... vagy nem, majd szerda este kiderül! VÉGE! Köszönöm, hogy meghallgattatok, viszlát!

1BKkedd4.jpg               Az évezred csókjelenete lesz?

Megtekinthető az rtlmoston

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2013.02.05

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr175065025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása