Ajánlat

Barátok Közt

Barátok Közt rajongói klub

Facebook oldalunk

Friss topikok

Barátok Közt összefoglaló - 2013. január 29. - kedd

2013.01.30. 12:09 rxtr

Ádám cseveg faterjával Kingánál. Gizi jön meg, nagyon örül neki. Linda büszke magára. Lényeg, hogy Ausztriában megszerelték apukát és van már új veséje. Juli és Miklós jelenet, Juli nem igazán hisz Miklós békülési szándékában. András végakarata szerint együtt kell kezelniük a pénz ezért jóban kell lenniük. Vili bácsi csak a hó végén kapcsolja be a központi fűtést, Laci szerint ez nonszensz mert addig megfagynak.

Zsófi masszírozza Julit miközben Miklós ellen beszél. Julinak aggályai vannak, hogy András úgy végrendelkezett, hogy nem tudta Juli megcsalta. Zsófi lebeszéli arról, hogy Juli elmenjen világgá. Balázs, az ifjú üzletember telefonál. Azon szervezkedik, hogy Cifra úrék helyett új vállalkozókat találjon akik felvonulnak, persze a munkát nem kapják meg, de legalább ráijesztenek Cifráékra. Hanna szerint nem ez az évszázad ötlete, egyenesen baromság. Szerintem is. Egyszerűbb lenne bocsánatot kérni, mondja Hanna, de Balázsnak esze ágában sincs. Azért smaci, jön az összebújás mi elkapcsolunk Hanna arcáról Bözsi nénire. Erős a váltás, Vili bácsi jön hozzá. Bemegy.

KeddBK11.jpg                    Mátyás új vesével

Máris váltunk, ismét erősen, Nóra hálóingben Attilánál, ő nagyon szereti. Csók. Mindenki nagyon szeret mindenkit. Mi lenne ha mégis összeházasodnánk? kérdi Nóra. András is ezt szeretné. Attila az mondja, jó legyen. Csók, ölelés, tovább nem jutunk, vissza Bözsi nénihez viszont igen. Valami nem okés a fűtéssel mondja Vilinek. Bözsi persze, hogy csinált süteményt, nem volt még jelenet vele amikor ne sütött volna. Vilinek ízlik a sütemény. Alíz a szokásos extra mini szoknyában megérkezik, húzza Bözsit, hogy de romantikus ez a dolog, Vilinek aranykeze van. Hehe. Miklóshoz jön Juli. Juli úgy dönt kibékülhetnek. Hát én csak remélem a harmadik Berényi kimarad az ágyából. Na, kezet fognak. Reklám.

15 perc múlva visszatérünk. Reggel a Rózsában, Mátyás - ő Ádám apja - rántottát kér. Alíz örül neki. Rózsaszín felső és szupermini. Se meló, se pasi, de azért minden ok, mondja a Alíz. Ádám szerint Kinga az a csaj aki mellett el tudja képzelni az életét. Balázs büszkélkedik Klaudiának, hogy bejött a nagy terve - vagyis a terv Klaudiáé volt -, cifráék újra dolgoznak. Miklós nincs elragadtatva, természetesnek veszi, hogy amit elrontott azt ő is hozza rendbe. Balázs szomorúan néz. Laci kampányol Szabiéknál, hogy kapcsolják vissza a fűtést. Bözsinek most esik le, hogy Vili bácsi átverte, a radiátor azért hideg mert be se kapcsolta az öreg. Pont jön is Vili bácsi, Bözsi persze mérges rá. Lilla és Miklós fogja egymás kezét az irodában. Hú ez a csaj nagyon forró. Sajna bejön Juli, nemtom mit akar mert leragadt a szemem két kerek pontra, sajna el is megy Lilla. Miklós azt mondja nincsen együtt az ügyvédnővel. Juli szerint pedig összeillenek. Megjön Olívia is, az ex-rendőr titkárnő. Colombo hadnagy forog az ágyában. Egyből elmegy reggeliért. Miklós folytatja, azért nincs esélye Lillának, mert ő csak a Nórát szereti. Juli meglepődik. Miklós elmondja, hogy nemrég lefeküdt a Nórával. No, ez nagyon ravasz :) Juli kikerekedett szemmel néz. Bözsi perel Vilmossal, Vilmos magyarázkodik, hogy ő csak több időt akart tölteni Bözsikével. Én nem akarok magával randevúzgatni, én férjes asszony vagyok. Aki évek óta hallott, mint Magdus, válaszolja Vilmos. Bözsike szerint ez nem számít. Elküldi Vilmost, az szomorúan elblattyog a szerszámokkal együtt.

KeddBK2.jpg                 Bözsi ideges. Nem lesz több sütemény, Vilmos!

Ádám és fater még mindig reggelizik és még mindig Kingáról dumálnak. Mátyás szerint nem biztos, hogy jó ilyen fiatalon megállapodni. Szerinte Kinga már biztos gyereket akar. Azt a nagy okosságot mondja a fiának, hogy lehet, hogy ő meg az Ádám anyja azért mentek szét mert túl fiatalon jöttek össze. Remek. Julit otthon a fürdőszoba felújító srác fárasztja hogyan tegye fel a csempét a falra, Julit ez nem érdekli és a szakira bízza, más jár a fejében. Telefonál, valakivel találkozni akar azonnal. Van egy tippem, pár perc múlva a parkban kiderül. Mátyás fölmegy Kingáékhoz és azzal jön elő, hogy ő ünnepelni akarja az újjászületését. Konkrétan Dél-Amerikába menne. Én is mondjuk, de én nem vagyok Barátok Közt szereplő. Gyere velem! - mondja sajnos nem nekem hanem a fiának. Te leszel a fotós! Ádám meglepődik. Na, eltelt pár perc, a parkban vagyunk. Rosszul tippeltem, Juli Nórával találkozik. Nem kertel, máris mondja Nóra szemei közé: "Tudok róla, hogy lefeküdtél a Miklóssal!" VÉGE. Na, vajon elcserélik egymás közt a Berényi tesókat? A következő 500 részből megtudjuk! :)

KeddBK3.jpg                   Juli előbb tudta meg...

Megtekinthető az rtlmoston.

 

Szólj hozzá!

Címkék: Barátok Közt 2013.01.29

A bejegyzés trackback címe:

https://bkfanklub.blog.hu/api/trackback/id/tr375052229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása